Werken bij Hotel van Beelen

Hotel van Beelen B&B is een kleinschalig hotel met 21 modern ingerichte kamers en een enthousiast team medewerkers. De hoge waardering van onze gasten bij o.a. Zoover en TripAdvisor laat zien dat de kwaliteit van de kamers, het zeer uitgebreide ontbijtbuffet, de gratis parkeergarage, de goede service en de persoonlijke aandacht zeer op prijs gesteld worden.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s):

Scholiere

(part-time)

  • Zaterdag en zondag (± 8 uren) en schoolvakanties

Samen met je collega’s zorg je voor het schoonhouden van de hotelkamers en overige ruimtes van ons hotel en daarmee voor een correcte uitstraling. Werktijden zijn van 09:00 tot 12:30/13:00 uur. Sollicitaties voor deze vacature uitsluitend telefonisch.


Kamerdame

(part-time)

  • Meerdere dagen per week in overleg

Samen met je collega’s zorg je voor het schoonhouden van de hotelkamers en overige ruimtes van ons hotel en daarmee voor een correcte uitstraling. Werktijden zijn van 09:00 tot 12:30/13:00 uur. Sollicitaties voor deze vacature uitsluitend telefonisch.Voor alle vacatures geldt:
Het salaris is overeenkomstig de Horeca CAO en in overeenstemming met je ervaring. Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marianne Schenk - Mol van Beelen op nummer 071-4073333. Het betreft geen banen voor het seizoen want ook in de wintermaanden hebben wij het erg druk.